Hyllning till Skuggan Nilsson

Hyllning till Skuggan Nilsson

Luleå HF kommer den 6:e januari att hylla Stefan ”Skuggan” Nilsson i matchen mot Leksand!. Här kan den som vill förutom att läsa om detta och Luleå HF också kan satsa på deras matcher eller syssla med annan underhållning på mobilen, såsom casino- eller bordsspel.

Den 6:e januari kommer man alltså att hissa ”Skuggans” tröja i taket före matchen mot Leksand. Detta innebär alltså att ”Skuggans” nummer pensioneras, en ära som är få förunnat.  I Luleås fall finns sedan tidigare endast två tröjor däruppe sedan tidigare, det är #12 Johan Strömwall och #35 Jarmo Myllys.
På plats kommer tidigare smått legendariska lagkamrater att vara, som till exempel  Thomas Holmström, L-G Pettersson, Johan Strömwall och Stefan Jonsson med flera! 

Det kommer att bli en minnesvärd match på många sätt, och för att inramningen ska bli riktigt bra, kommer samtliga åskådare att få en egen T-shirt till minne av hyllningen! 
”Skuggan” kan stoltsera med imponerande 639 matcher, 414 passningspoäng och ett SM-guld från 1996, när han alltså nu kommer att bli den tredje spelaren som får äran att se sin tröja färdas upp mot taket i hemmahallen COOP Arena. Missa inte denna hyllning till en av Sveriges bästa passningspelare någonsin!.Christer Salomonsson

Inlägget är skrivet i åtanke till kabegruppen.se