E-tidning snart tillbaka

E-tidning snart tillbaka

Av rent personliga skäl var jag tvungen att lägga tidningen åt sidan ett tag, jag börjar med att nämna det, så Ni vet skälet där till att börja med. Jag började studera till mäklare. Valet var enkelt men ändå tungt. E-Tidningen var på väg att bli riktigt bra, och fick folk engagerade på många olika sätt.

  Nu tar jag nya tag, denna gång med en hel del lärdomar i bakfickan, och vet att det blir kanonbra direkt. Nu vet jag att en del frågar sig varför en E-tidning utöver Facebooksidorna och denna hemsida?
  Helt enkelt för att via E-tidningen kan man gå lite djupare in på ämnen, göra längre reportage som man kan göra ett bra arbete med. Jag hoppas också via den kunna bidra med en väg för föreningar som är framme och företagsamma att få en bättre ekonomi. Det blir inte världsomvälvande, men ett sätt att få ett litet men välkommet tillskott i de ofta sinande kassorna. Jag vet att det behövs så gott som på alla håll och kanter.

  I det första numret har jag helt egenmäktigt beslutat att ge tidigare annonsörer gratis utrymme som ett tack för stödet vid tidigare utgivningar.  Samtidigt vill jag förstås komma med ett upprop till såväl gamla som nya annonsörer att höra av sig, för exponering i tidningen. 

  Vad handlar då första numret om?
Det blir en lite bantad version, då jag vill komma i takt med månaderna, och fortsättningsvis komma ut med ett nummer i månaden, men redan i första numret kan jag utlova minst ett par riktigt bra intervjuer från olika håll av ishockeyn i Norr! 
  Jag kommer också att fortsätta gräva i andra saker, där bland annat mobbing och utslagning på yngre nivå är en hjärtefråga. Ishockeyn ska vara REN från det!

  Ett andra upprop är till alla som känner att de vill skriva om SIN förening, Ni är hjärtligt välkomna att anmäla Ert intresse! All hjälp tas tacksamt emot! Man behöver inte vara expert på Svenska språket, behövs det hjälper jag gärna till med korrekturläsning innan det kommer i tidningen.

  Jag vill som ett tredje upprop, vända mig till alla medlemsföreningar! Kom gärna in med nyheter, material, foton, ja allt som Ni vill lyfta fram med just ER förening! Det är nog svårt att hitta en bättre PR för DIN förening än via denna E-tidning som når många fler än de redan frälsta!

  Ja, det var nog allt för denna gång, jag hoppas hinna ut med nummer 1 2014 sent i helgen eller i början på nästa vecka, om allt klaffar och allt material kommer in i tid!

På återläsande!