Ny medlem

Ny medlem

Vi är riktigt glada och stolta att även Norsjö Hc valt att gå med i Nätverket Norrhockey!
Som vanligt ska vi försöka oss på en kort presentation av föreningen här, och ett längre reportage kommer förstås i nästa nummer av E-tidningen Norrhockey.

  Norsjö var ju en trevlig bekantskap i den senaste AllTvåan då man i stort sett lyckades rubba alla andra lag, inklusive de två topplagen Rosvik och Clemensnäs. Dessutom verkar man ha ett stort stöd i sin hemmahall, med för division två sett. bra publiksiffror hela tiden. Det verkar vara ett lag och en förening som har bygden med sig helt enkelt.

  Man har en relativt ny hall, har jag förstått, klar 2008 som ingår i Norsjö Arena, där man lagt ner 1500 arbetstimmar från föreningen. Det är inte lite det, och kanske en av förklaringarna till de goda publiksiffrorna? Man vill väl gärna gå och titta på hockey i en hall man själv, eller någon bekant varit med och byggt upp?

Säsongen 9/10 gick man också upp i division 2 och har varit kvar där sedan dess, med bättre och bättre placeringar i serien dessutom. Det pekar alltså stadigt uppåt för Norsjö HC. Ska man följa den kurvan får man nog börja planera för kval till division ett inom ett par år…

Denna säsong spelade man alltså även i Alltvåan, och det med bravur, placerade sig på en fin fjärdeplats, och med lite flyt hade det kunnat bli ännu bättre…
Man har en skyttekung i laget i Andreas Nilsson som på 106 matcher mäktat med 153 poäng! En imponerande statistik! Han är etta i såväl den interna Mål som Assistligan dessutom.

Jag tror vi kommer att få höra en hel del om Norsjö framöver, och det ska bli riktigt spännande att få göra ett mer ingående reportage om Norsjö i E-tidningen Norrhockey inom kort!

Jag ska då avsluta detta med att åter hälsa Norsjö HC välkommen till nätverket som börjar bli ganska stort vid detta lag. Fantastiskt! Vi kan bara hoppas kunna motsvara förväntningarna får alla medlemmar också!

Passar på att komma med en efterlysning, vill DU hjälpa till inom Norrhockey och föra ishockeyn här uppe framåt är Du varmt välkommen att höra av Dig till städbolagett! Den främsta uppgiften just nu är att städa upp nyheter om våra föreningar och sprida dem utåt, men även andra saker måste tas tag i som kontorsstädning, så DU behövs!